Polite RCA - CASCO ALLIANZ - TIRIAC

Cauti o asigurare RCA sau Casco la ALLIANZ - TIRIAC? Iti expira in curand polita RCA? Stim ca este dificil sa te interesezi direct la asiguratori ce pret au asigurarile in functie de datele tale si ale masinii, asa ca iti punem la dispozitie o solutie simplificata: ne trimiti datele tale si noi te contactam imediat cu cea mai buna oferta.

Politele RCA - Casco sunt emise in numele societatii Generali de catre AutoCar Grup, inregistrat in Registrul Intermediarilor in Asigurari si/sau Reasigurari sub numarul RAJ404531 ca asistent in brokeraj al Safety Broker de Asigurare S.R.L., numar inregistrare Registrul Brokerilor: RBK-293. Grila de comisioane utilizata este disponibila aici.

RCA – ALLIANZ - TIRIAC

In multe cazuri, despagubirile pentru pagubele pe care le provoci ca sofer se pot ridica la sume considerabile, de care nu dispui in acel moment, dar pe care trebuie sa le platesti. Cu asigurarea RCA de la ALLIANZ - TIRIAC in orice moment poti actiona responsabil, societatea platind pentru prejudiciile pe care cauzate, fie ca este vorba de pagube materiale sau de vatamari corporale.

Casco – ALLIANZ - TIRIAC

Zilnic zeci de masini sunt avariate in accidente, sunt sparte, lovite sau zgariate. Nimeni nu-si doreste sa aiba parte de asemenea evenimente. Si totusi ele se intampla, chiar si acelora dintre noi care conduc preventiv, care se ingrijesc de masina personala. De aceea, pentru a fi cu adevarat protejat in cazul aparitiei unor astfel de situatii neplacute, ia in considerare achizitionarea unei polite de asigurare CASCO a masinii tale. Cu asigurarea CASCO ALLIANZ - TIRIACai siguranta ca, orice s-ar intampla cu masina ta, ai la cine apela oricand vei avea nevoie de ajutor.

ALLIANZ - TIRIAC ASIGURARI SA
RA - 017/2003
Sediu social: Bucuresti, str. Caderea Bastiliei, nr. 80-84, sector 1
Telefon: 021/201.9100
  • Consilier personal

  • Consiliere incheiere polita RCA EUROINS

  • Consultanta juridica

Programari

  • 8.00 - 18.00